Volledig scherm
Josef Kvida (rechts). © Jasper Ruhe

NEC haalt verdediger Josef Kvida op bij PEC Zwolle

updateNIJMEGEN - NEC neemt de centrale verdediger Josef Kvida over van PEC Zwolle. De 21-jarige Tsjech speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Almere City, onder de huidige NEC-trainer Jack de Gier.

PEC Zwolle nam Kvida in 2015 over van het Tjechische Pribram. Hij brak echter niet door in Zwolle. Vorig seizoen speelde hij 24 duels in de eerste divisie voor Almere City. Hoewel hij nog een doorlopend contract had bij PEC Zwolle, komt Kvida transfervrij over van de eredivisieclub.

Kvida tekent een contract voor twee jaar, met een optie voor een derde jaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’