Volledig scherm
De Feestfabriek en Grolsch proosten op de verlengde samenwerking. © PR Grolsch

Zwarte Cross blijft komende 5 jaar Grolsch schenken

LICHTENVOORDE / VORDEN - De Feestfabriek, organisatie van de Zwarte Cross en Mañana Mañana, heeft het samenwerkingscontract met bierbrouwer Grolsch met vijf jaar verlengd. Grolsch blijft daarmee de exclusieve bier- en drankenleverancier van de twee festivals. 

Ook blijven Grolsch en de Feestfabriek Stichting Pak An ondersteunen, de stichting die maatschappelijk betrokken en vernieuwende Achterhoekse initiatieven helpt te realiseren.

Eigenzinnig

Volgens Ard Bossema, marketing directeur van Grolsch, horen de Zwarte Cross en Grolsch bij elkaar. ,,De samenwerking met de Feestfabriek is vertrouwd en verloopt heel goed. Hun festivals zijn anders, eigenzinnig, net als Grolsch.’’ 

Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek, onderschrijft dat gevoel. ,,Grolsch en de Feestfabriek zijn trots op de Achterhoek en daarmee eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verweven.’’

De Zwarte Cross begint aankomende donderdag in Lichtenvoorde en duurt tot en met zondag. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek