In de profielschets die is opgesteld zijn alle eigenschappen verzameld die inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de buurgemeenten graag zien in de nieuwe eerste burger.
Volledig scherm
In de profielschets die is opgesteld zijn alle eigenschappen verzameld die inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en de buurgemeenten graag zien in de nieuwe eerste burger. © Beeldbewerking Johan van Brandenburg

Acht vrouwen en twaalf mannen in de race voor baan als burgemeester in Druten

DRUTEN - Twintig mensen willen Corry van Rhee-Oud Ammerveld graag opvolgen als burgemeester van Druten. Acht vrouwen en twaalf mannen hebben zich de afgelopen weken gemeld met een sollicitatiebrief bij commissaris van de Koning John Berends.

  1. Roemeens gezin in aftandse huurflat van 1000 euro is de wanhoop nabij: ‘Meisje van 8 had één broek’
    PREMIUM
    7

    Roemeens gezin in aftandse huurflat van 1000 euro is de wanhoop nabij: ‘Meisje van 8 had één broek’

    Een Roemeens arbeidersgezin in een aftandse flat in Rotterdam. Met een gigantische huur, zonder meubels, kleding en eten. De dochter van 8 jaar oud had maar één broek. Een veelgelezen bericht van straatarts Michelle van Tongerloo daarover op LinkedIn leidt ertoe dat Rotterdammers massaal geld en spullen inzamelen. Maar daarmee is de achterliggende problematiek nog niet opgelost.