Volledig scherm
PREMIUM
Door deze berg hebben bewoners van het Gastenhuis geen uitzicht op het daarachter gelegen natuurgebied. © De Gelderlander

Actiegroep ‘Weg met de berg’ start handtekeningenactie

DRUTEN – Actiegroep ‘Weg met de berg’ begint een petitie om de berg in de Drutense nieuwbouwwijk Tichellande te laten verwijderen. Onder meer bewoners van het Gastenhuis kijken op deze langgerekte heuvel uit. Hierdoor zien ze niets van het natuurgebied dat er achter ligt.

Bewoners, hun naasten en werknemers lieten eerder al weten dat de berg een ontsiering vormt van de mooie woonwijk. ,,Het is een doorn in het oog”, zegt Han Veraart, zijn vrouw woont in het Gastenhuis. Dini Uitdehaag van de politieke partij Sociaal Maas & Waal stelde er ook al vragen over aan de desbetreffende wethouder André Springveld. Hij beloofde de situatie te gaan bekijken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal