Boer Rob krijgt volop brieven, ondanks negatieve imago: ‘Ze wilden er een geile Geert van maken of zo’

VideoKersenteler Rob Janssen uit Deest werd door televisieprogramma Boer zoekt Vrouw een bekende Nederlander. Maar wat hem bovenal overkwam: hij kreeg een heleboel narigheid over zich heen. ,,Ik ben door het programma weggezet als een soort geile Geert. Zo ben ik helemaal niet.”

4 reacties

 • A.M. Berben

  1 maand geleden
  Als JANSSEN zich verwondert over de reacties op zijn optreden bewijst dit voor mij dat hij zichzelf volstrekt onvoldoende kent. De beelden die van hem te zien waren, tonen mij duidelijk iemand die onvoldoende zich bewust is van hoe hij op andere mensen overkomt, zoals bijvoorbeeld ook het maar niet willen inzien dat die mevrouw niet echt warm voor hem liep. Deze uitkomst van de serie was dan ook volstrekt logisch en viel te verwachten.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  Types als geile Geert en nu dus geile Rob, maken dit programma na zoveel jaren nog enigszins het kijken waard. Ik snap wel dat de programmamakers dit willen laten zien.
 • Jessica Berends

  1 maand geleden
  En weer lezen we dat Angela de Jong de motor is bij de stemmingmakerij. Kan dat mens niet uit de media geweerd worden? Wat zij doet is levensgevaarlijk!
 • Ria Tricht

  1 maand geleden
  Kijk inderdaad niet naar de sociale media. Ik kan heel goed zonder!

Maas en Waal