Nieuwbouw is altijd goed voor bekijks.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuwbouw is altijd goed voor bekijks. © David van Haren

Bouwtempo in Druten omhoog: meer huizen per jaar erbij

DRUTEN - Druten gaat het tempo waarin woningen worden gebouwd, opvoeren. Worden er nu, zoals de afgelopen jaren het geval was, gemiddeld 65 per jaar neergezet, dat worden er 80.

1 reactie

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Niet alleen in Druten maar in heel Nederland moeten meer woningen gebouwd worden.Het aantal inwoners stijgt gestaag door de instroom van arbeidsmigranten en vluchtelingen, het zou zo maar kunnen dat we over 4 jaar... 18 miljoen inwoners hebben.Het opvallende is, we mogen in Nederland wel iedere dag praten over stikstof en CO-2 maar hierover hoor je nauwelijks iets in Den Haag en ook niet in de media. De bevolkingstoename heeft gevolgen niet alleen wat betreft woningnood en de drukte in het verkeer... meer inwoners betekent ook meer belasting voor het milieu.
 1. Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlijke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!
  oproep

  Was jij betrokken bij een ongeval op een gevaarlij­ke plek in Maas en Waal? Deel je verhaal met ons!

  Binnenkort publiceert De Gelderlander een overzicht van de gevaarlijkste wegen en kruisingen in het Land van Maas en Waal. We willen graag in contact komen met mensen die op één van die plekken betrokken zijn geweest bij een ongeval. We willen graag jouw verhaal horen en willen de meest aangrijpende, vreemde of tot de verbeelding sprekende verhalen publiceren op de site van De Gelderlander en in de krant.
 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

Maas en Waal