Volledig scherm
PREMIUM
Altèd Schik bouwt aan de wagen in de lege aardbeienschuur in Winssen. © Bert Beelen

Carnaval in Maas en Waal begint in de aardbeienschuur

WINSSEN / AFFERDEN - Bouwruimte vinden is voor veel carnavalsgroepen een jaarlijks terugkerend probleem. De vrienden van Altèd Schik uit Winssen zitten echter op rozen. En aardbeien.

Carnaval valt erg laat dit jaar. En dat is maar goed ook, grapt Bram Versteeg van carnavalsvereniging Alted Schik uit Winssen. Precies drie weken voordat ze in hun eigen dorp aan de optocht meedoen, moet er nog veel aan de wagen gebeuren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ondermijning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtbare’ criminaliteit

    Ondermij­ning in Maas en Waal: prioriteit bij aanpak ‘onzichtba­re’ criminali­teit

    WIJCHEN/BEUNINGEN/DRUTEN/LEEUWEN - Politie en gemeenten in Maas en Waal gaan de komende jaren werk maken van het bestrijden van de onzichtbare invloed van criminelen op de samenleving. Daarbij moet gedacht worden aan zaken als afpersing van ambtenaren dan wel bestuurders, ondernemers en het al dan niet onder dwang inzetten van agrarische loodsen of garageboxen voor drugsproductie. Ook internetfraude krijgt extra aandacht.

Maas en Waal