Volledig scherm
Corry van Rhee. © Foto Raphael Drent

Corry van Rhee wordt waarnemend burgemeester in Druten

DRUTEN - Corry van Rhee-Oud Ammerveld wordt tijdelijk de opvolger van burgemeester Luciën van Riswijk in Druten. Ze vervangt hem vanaf 16 januari als waarnemer, tot er definitief een opvolger is benoemd.

Van Rhee is een bekende in het Maas en Waalse. Ze was in West Maas en Waal ook al waarnemend burgemeester na het vertrek van Thomas Steenkamp.

Van Rhee (62, PvdA) is nu nog actief als waarnemend burgemeester van Scherpenzeel. Ze woont in Tiel, waar ze in het verleden wethouder was.

Van Riswijk is vanaf volgende week burgemeester van Zevenaar. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Extra controles in Deest na zoveelste bekladding - is voetbalconflict de oorzaak?
    update

    Extra controles in Deest na zoveelste bekladding - is voetbalcon­flict de oorzaak?

    DEEST - De politie voert de komende tijd extra controles uit in Deest, in de hoop een einde te maken aan de reeks vernielingen, onder meer bij voetbalclub DSC'33. Woensdagavond werden voor de tiende keer in een jaar tijd borden beklad in het dorp. Inwoners zeggen te weten wie de dader is. Alleen het bewijs ontbreekt. De vermeende dader spreekt echter tegen dat hij er iets mee te maken heeft en is de beschuldigingen zat.

Maas en Waal