Foto ter illustratie: Dan Karaty danschoreograaf en jurylid van Holland's Got Talent.
Volledig scherm
Foto ter illustratie: Dan Karaty danschoreograaf en jurylid van Holland's Got Talent. © ANP

Dansende Jair en Bob stelen show bij Hollands Got Talent

DRUTEN/ PUIFLIJK - De jongens Jair (21) en Bob (19) uit Puiflijk en Druten hebben vanavond de show gestolen met hun dansroutine bij Hollands Got Talent van RTL 4.

De hiphop dansers wisten de jury en de zaal op hun hand te krijgen door te dansen op Uptown funk van Bruno Mars en Mark Ronson. Iedereen was dermate enthousiast, dat het niet vreemd is dat ze de auditie hebben overleefd.  

Het duo is spontaan ontstaan. In het gesprekje vooraf vertelt Bob dat Jair hem heeft gevraagd om samen te dansen. Zijn antwoord hierop: ,,Ja, cool.’’ Hetzelfde geldt eigenlijk voor de dans zelf. Jair verzint de basis, waarna Bob het aanvult. 

De jongens dansen bij Dansstudio Almir in Druten. Deze dansstudio is geen onbekende bij het RTL programma. Hun talenten hebben al vaker meegedaan met het programma, zoals in 2010 metThe Black Scorpions. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal