Volledig scherm
Foto ter illustratie: Dan Karaty danschoreograaf en jurylid van Holland's Got Talent. © ANP

Dansende Jair en Bob stelen show bij Hollands Got Talent

DRUTEN/ PUIFLIJK - De jongens Jair (21) en Bob (19) uit Puiflijk en Druten hebben vanavond de show gestolen met hun dansroutine bij Hollands Got Talent van RTL 4.

De hiphop dansers wisten de jury en de zaal op hun hand te krijgen door te dansen op Uptown funk van Bruno Mars en Mark Ronson. Iedereen was dermate enthousiast, dat het niet vreemd is dat ze de auditie hebben overleefd.  

Het duo is spontaan ontstaan. In het gesprekje vooraf vertelt Bob dat Jair hem heeft gevraagd om samen te dansen. Zijn antwoord hierop: ,,Ja, cool.’’ Hetzelfde geldt eigenlijk voor de dans zelf. Jair verzint de basis, waarna Bob het aanvult. 

De jongens dansen bij Dansstudio Almir in Druten. Deze dansstudio is geen onbekende bij het RTL programma. Hun talenten hebben al vaker meegedaan met het programma, zoals in 2010 metThe Black Scorpions. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Druten-Zuid

    Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Dru­ten-Zuid

    DRUTEN - Vandalen zijn sinds een aantal weken actief in Druten-Zuid. Tegen de ramen van verschillende woningen gooiden ze steentjes en eieren. ,,Ze zijn hier echt aan het huishouden”, zegt inwoner Jolanda de Lorijn. Vorige week ging het zelfs zover dat er door de stenengooiers een ruit van een woning sneuvelde. ,,Het was ontzettend schrikken. Wie doet er nu zoiets?”, aldus de bewoner, die uit angst voor represailles er verder niets over wil zeggen.

Maas en Waal