Binnen het onderwijs is één ding zeker: dit jaar is het allemaal improviseren. Zo ook de inschrijving als groep achter op een middelbare school. Het Maaswaal College hield vrijdag een Drive-Inschrijving, bij beide locaties. Nieuwe leerlingen konden met hun ouders per auto naar de school. Ze werden door het team verwelkomd en kunnen het inschrijfformulier er invullen.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnen het onderwijs is één ding zeker: dit jaar is het allemaal improviseren. Zo ook de inschrijving als groep achter op een middelbare school. Het Maaswaal College hield vrijdag een Drive-Inschrijving, bij beide locaties. Nieuwe leerlingen konden met hun ouders per auto naar de school. Ze werden door het team verwelkomd en kunnen het inschrijfformulier er invullen. © David van Haren

De middelbare school is weer open: ‘Leerlingen hebben er ook écht weer behoefte aan elkaar fysiek treffen’

WIJCHEN/ DRUTEN/ BENEDEN-LEEUWEN - Scholen in de regio hebben zich opgemaakt om hun leerlingen komende week weer in de klas te zien. Dat betekent laveren tussen de verplichte anderhalve meter afstand en onder meer de mogelijkheden van rooster en gebouw. 

0 reacties

  1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
    Play

    Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

  2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
    Play

    Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Maas en Waal