Volledig scherm
PREMIUM
Johnny de Mol met de DJ's van de Up & Down Discoshow. Links naast De Mol staat DJ Jan de Wit, in de rolstoel DJ Berrie Ritmeijer. In het midden in het zwart begeleidster Suzanne Versteeg, uiterst rechts begeleider Jan Vos. © Talpa Media

Dj Jan en zijn vrienden van de Up & Down Discoshow mochten draaien op Mega Piraten Festijn

DRUTEN - Het was een grote wens van Jan de Wit, een van de dj’s van de Up & Down Discoshow: met zijn vrienden van 's Heeren Loo in Druten optreden voor een groot publiek. Het gebeurde. Tijdens het Mega Piraten Festijn in oktober vorig jaar mochten ze hun plaatjes draaien.

Zeven jaar geleden startte Jan Vos met een aantal bewoners van zorginstelling 's Heeren Loo de Up & Down Discoshow. Vos is begeleider van mensen met een verstandelijke beperking binnen de instelling: ,,Mensen denken dat zij alleen maar van kinderliedjes houden, dat is natuurlijk niet zo. Daar is het initiatief mee begonnen.” 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal