Café-zaal De Linde (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Café-zaal De Linde (rechts). © Foto: Bert Beelen

Dorp treurt om sloop geliefd café: ‘Dit is jammer, er liggen zoveel mooie herinneringen’

PUIFLIJK/ DRUTEN - Puiflijk is niet blij met de beoogde sloop van café-zaal De Linde om op die plek een nieuw dorpshuis te bouwen. Wat burgemeester en wethouders van Druten betreft blijft er niets overeind staan van dat horecacomplex als dorpshuis De Lier naar die plek verhuist.

6 reacties

 • janv meulen

  1 week geleden
  Weer miljoenen euro's uit geven voor een enkele tiental dorpelingen een hobby te kunnen laten beoefenen . Ze zijn hardstikke gek dat ALLES moet kunnen. Gewoon laten zo het is , het hoeft niet altijd voor 100% aan de eisen te voldoen !!
 • tgm beuningen

  1 week geleden
  Dat daar per se een sporthal moet komen is toch wel bijzonder.
 • Hans de deGraaf

  1 week geleden
  Laat er nou in de krant van vandaag ook een artikel staan dat de gemeente Druten oude stadsgezichten wil bewaren. Als ik dit lees, stel ik mij de vraag: hoe dan?
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  zeer kortzichtig om zo'n dorpsbepalend pand te slopen. gewoon in oude staat herstellen en met enige aanpassingen kan het dan mooi aan zijn nieuwe functie voldeoen.
 • Joris Driepinter

  2 weken geleden
  Volgens de "deskundige" ... Nou, bijna élk gebouw kan aangepast worden zodat het voldoet aan, laten we zeggen: Label A... punt is alleen; hoeveel hebben we er voor over en vooral HOE willen we graag rekenen, om de mens te overtuigen ! Er spelen héél andere belangen: hoe haal ik zoveel mogelijk geld binnen ! Nou, zeg dát dan... in plaats van dat je je bevolking voor de gek wilt houden en je verantwoordelijkheid wilt afschuiven op 'deskundige' onderzoekers...
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Maas en Waal