Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Drutenaar hamert met vuisten zijn vrouw in haar gezicht: bloed, tanden los, kaak ontwricht... werkstraf

DRUTEN/ ARNHEM - Een 32-jarige Drutenaar moet een werkstraf van 20 uur uitvoeren omdat hij zijn vrouw op 28 januari van dit jaar met zijn vuist in het gezicht sloeg. De straf van de politierechter is zwaarder dan de eis van de officier van justitie.

8 reacties

 • Han Hilkes

  1 maand geleden
  "Maar de politierechter vond dat de man met twintig uren taakstraf moet voelen dat hij over de schreef ging". En dus gaf hij vervolgens als straf 2,5 dag schoffelen...................Wat een rechtspraak!!! Mevrouw: koffer pakken en wegwezen.
 • janv meulen

  1 maand geleden
  Werkstraf ?? wat een straf !! Tot dat het allerergst gebeurt , te danken aan de sukkels van rechters !! De waxineglasgooier heeft jaarlijks nog straf uit te zitten na 6 jaar , Verschil moet er blijven !!!!!!!!!
 • P. Looyenga

  1 maand geleden
  Ik zou de dame ook *met klem* willen aanraden een scheiding te overwegen, want dit is NIET normaal. Mijn vriendin en ik hebben ook wel eens oneenigheid, dat hoort bij een gezonde relatie. Maar geen van ons beiden zou het ook maar in ons hoofd halen om "gewoon" fysiek geweld te gaan gebruiken; dat slaat echt he-le-maal nergens op. Wat nu als mijnheer ineens vind dat zijn nieuwe situatie helemaal de schuld van de vrouw is? Ik moet er niet aan denken...
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  De straf is belachelijk laag en dat je bij zo'n man wil blijven wil er bij mij al helemaal niet in.
 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  WEGWEZEN. Geloof mij WEGWEZEN!!!

Maas en Waal