Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Einde tbs voor Drutenaar die in psychose de liefde van zijn leven doodstak: ‘Ik ben er klaar voor’

ARNHEM – Hij dacht dat zijn vrouw vreemd ging, dat ze meespeelde in pornofilms, dat ze drugs gebruikte. Vanuit die waandenkbeelden bracht een 49-jarige Drutenaar de liefde van zijn leven eind 2007 in hun tuin met messteken om het leven. De rechtbank heeft vrijdag de tbs van de inmiddels 62-jarige voorwaardelijk beëindigd.

3 reacties

 • Jan Schamp

  3 maanden geleden
  Wat gebeurt er als hij zijn medicijnen niet in neemt? Dit is moeilijk te controleren. Ook een groot risico voor zijn nieuwe vriendin.
 • Peter Fontijn

  3 maanden geleden
  Het is te hopen dat de achterblijvende familieleden en betrokkenen een zelfde soort hulp krijgen als de dader. Aan hun ellende komt geen eind. 🙏🏻
 • Dirk Peters

  3 maanden geleden
  ,,Ik wil mijn familie weer om me heen hebben.”?? Dat had zijn vriendin, de moeder van zijn kinderen ook wel gewild. Elke keer dat nobele streven om mensen weer terug in de maatschappij te krijgen, na zo’n vreselijke daad...
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Maas en Waal