Volledig scherm
Docenten feliciteren de geslaagde leerlingen. © Eveline Van Elk

Geslaagden als helden onthaald

DRUTEN – Het stressen zit er voor de meeste leerlingen op, want de eindexamenuitslag is binnen. De jongens en meiden van het Pax Christi College in Druten die geslaagd zijn, zullen dat weten. Voor hen lag gisteravond de rode loper uit. Ruim een uur nadat ze de uitslag binnen hadden, werden ze op hun school verwacht.

Voor het eerst waren er twee lopers op het Pax Christi College: op het lyceum aan de Klepperheide (zie foto) en de vmbo-locatie aan de Mr. Van Coothstraat. Tot dit schooljaar kregen alle eindexamenkandidaten nog les aan de Mr. Van Coothstraat en daarom was er altijd alleen op die vestiging een feestje.

Voor sommige jongeren die niet geslaagd zijn, is er nog hoop. Zij kunnen volgende week deelnemen aan de herexamens. Begin juli zijn vervolgens in Druten de diploma-uitreikingen. 

Volledig scherm
Een feestelijk onthaal op het Pax Christi College. © Eveline Van Elk
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal