Volledig scherm
Hans van Kuijk en loco-burgemeester Sjef van Elk na de uitreiking van de koninklijke onderscheiding aan Hans van Kuijk. © Gemeente Druten

Hans van Kuijk krijgt onderscheiding voor inzet bij Mannenkoor

PUIFLIJK - Hans van Kuijk uit Horssen heeft zondagmiddag een koninklijke onderscheiding gekregen in Dorpshuis De Lier in Puiflijk. 

Dat gebeurde tijdens de feestelijke afsluiting van het 25-jarig jubileum van het Maas en Waals Mannenkoor, waar hij zich al 22 jaar voor inzet. De eerste twaalf jaar was hij er penningmeester, later secretaris en nu ondersteunt hij het bestuur. Daarnaast is betrokken bij verschillende werkgroepen in Horssen en secretaris van de Seniorenvereniging Horssen. 

Volledig scherm
Een koninklijke onderscheiding. © anp
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Druten-Zuid

    Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Dru­ten-Zuid

    DRUTEN - Vandalen zijn sinds een aantal weken actief in Druten-Zuid. Tegen de ramen van verschillende woningen gooiden ze steentjes en eieren. ,,Ze zijn hier echt aan het huishouden”, zegt inwoner Jolanda de Lorijn. Vorige week ging het zelfs zover dat er door de stenengooiers een ruit van een woning sneuvelde. ,,Het was ontzettend schrikken. Wie doet er nu zoiets?”, aldus de bewoner, die uit angst voor represailles er verder niets over wil zeggen.

Maas en Waal