Een blik in het nieuwe zwembad, met op de voorgrond het peuterbad en op de achtergrond de glijbaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een blik in het nieuwe zwembad, met op de voorgrond het peuterbad en op de achtergrond de glijbaan. © Illustratie Van der Horst aannemers

Het gloednieuwe Gelenberg wordt duurzaam, multifunctioneel én heeft een glijbaan

DRUTEN - Drutenaren kunnen vanaf 2024 terecht in een gloednieuw multifunctioneel sportcomplex De Gelenberg. Met daarin een zwembad mét een flinke glijbaan en een whirlpool.

2 reacties

 • A.J.G. Sommeren

  3 maanden geleden
  Zou graag zien dat er een badlift bij het zwembad komt. Of anders een helling voor een douchestoel om in het zwemband te komen.
 • janv meulen

  3 maanden geleden
  Is er zoveel W.O.Z. belasting van de huiseigenaren geroofd in de gemeente Druten dat dit allemaal mogelijk is ?? Trouwens , wat is er mis met het ''oude " bad , wat nog prima functioneerd ,en dan voor die anderhalve bezoeker die er gebruikt van maakt ??
 1. Bouwbedrijf Klok richt blik op Almere met overname Heilijgers
  PREMIUM

  Bouwbe­drijf Klok richt blik op Almere met overname Heilijgers

  NIJMEGEN - KlokHolding uit Nijmegen heeft bouwbedrijf Heilijgers uit Amersfoort overgenomen. Daarmee krijgt de Nijmeegse bouwer/ontwikkelaar de portefeuille in handen voor de bouw van 1200 tot 1500 nieuwe woningen in de regio Amersfoort. ,,Er staat in deze regio in met name Amersfoort en Utrecht veel te gebeuren, er zijn enorme bouwopgaven, maar we zitten niet of nauwelijks in dat gebied’’, zegt directeur Ton van de Klok.

Maas en Waal