Volledig scherm
Laura Smulders in Horssen. © Eveline van elk

Huldiging Laura Smulders in Horssense kermistent

HORSSEN – BMX-kampioen Laura Smulders uit Horssen krijgt woensdagavond een huldiging in de kermistent in haar dorp. Iedereen heeft dan de kans om haar te feliciteren met het winnen van de wereldbeker, afgelopen weekend in het Argentijnse Santiago del Estero.

In Horssen is de kermis op dit moment in volle gang. Van zaterdag tot en met dinsdag staan er attracties in het dorp en is het feest in de tent. Toen organisatoren Wout Cobussen en Jos van den Broek hoorden van de mooie prestatie van hun dorpsgenoot, hoefden ze niet lang na te denken. Ze besloten voor de fietscrosser woensdag, een dag na de kermis, een feest te houden in de tent. 

Happy Ouwer 

Het feestprogramma van ‘Laura Smulders, drie op een rij’ begint om 19.00 uur. Deejay Mike en Feestduo Happy Ouwer treden die avond op en de entree is gratis. ,,We willen zoveel mogelijk mensen bereiken en ook de mogelijkheid bieden om haar te feliciteren", aldus Cobussen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal