Pastoor Jos Hermans tijdens een dienst.
Volledig scherm
PREMIUM
Pastoor Jos Hermans tijdens een dienst. © Foto: Bert Beelen

In opspraak geraakte pastoor Jos Hermans uit Druten: ‘Ik ben uit de tent gelokt’

OPINIEPastoor Jos Hermans reageert vandaag met een opinieverhaal op het portret dat De Gelderlander zaterdag van hem schetste. 

9 reacties

 • Marja Driessen

  1 maand geleden
  Ach gossie, is hij nu zielig!?
 • Ook

  1 maand geleden
  Weg met HERMANS, ook nu weer in zijn reactie toont hij toch vooral aan wederom echt ongeschikt te zijn voor de functie die hij nog steeds maar bekleedt. De reactie vanuit De Gelderlander spreekt boekdelen. Gewoon het zoveelste incident rondom deze priester en het lijkt maar niet op te houden. Laat DE KORTE deze man overplaatsen naar een administratieve functie binnen het bisdom ook al betekent dit dat het bisdom dan voortaan geheel zelf voor het inkomen van HERMANS opdraait.
 • Zon

  1 maand geleden
  De een schrijft in het zand....de ander steekt kop in het zand.
 • van Tongeren

  1 maand geleden
  Hoe ironisch. Pastoor Hermans geeft een reactie op een artikel in een krant, waarvan hij zegt dat hij die niet leest. Vervolgens komt hij met een wijsheid uit het Boeddhisme en even later deelt hij een sneer uit naar de journalist. Dat mag natuurlijk maar dan heb je toch echt de essentie van het Boeddhisme niet begrepen. Jammer dat hij deze kans voorbij laat gaan om inhoudelijk te reageren. Daar was ik wel benieuwd naar.
 • Mari van Delft

  1 maand geleden
  Deze pastoor ken ik niet dus moeilijk om te oordelen en trouwens is dat nodig. Zaterdag heb ik ook dat artikel gelezen en meteen bij de categorie " sensatie" bericht ingedeeld. Het lijkt dat het moeilijk is een krant vol te krijgen als je de afgelopen tijd de artikelen leest. Beter een dunnere krant met goede berichtgeving en artikelen dan een sensatie blaadje/krant.
 1. Veel meer mensen deden dit weekend mee aan de tuinvogeltelling: ‘Wat doet zo’n vogeltje allemaal, en waarom? Heel boeiend’
  PREMIUM

  Veel meer mensen deden dit weekend mee aan de tuinvogel­tel­ling: ‘Wat doet zo’n vogeltje allemaal, en waarom? Heel boeiend’

  Dit weekend zaten er in Nederland bijna twee keer zo veel mensen met een verrekijker voor hun raam om vogels te tellen in hun tuin of balkon als vorig jaar. Een bijzonder record dat waarschijnlijk met de lockdown te maken heeft. Die tussenstand was zondagavond al te maken terwijl de tellingen nog tot maandagochtend 12.00 uur mogen worden ingestuurd.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Maas en Waal