Volledig scherm
Interieur van kerk Deest. © Eveline van Elk

Kerk en pastorie Deest te koop voor 765.000 euro

DEEST - De Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen-kerk en pastorie in Deest staan samen te koop voor 765.000 euro. Dat laat het bestuur van de parochie Heilige Franciscus en Heilige Clara weten.

Nadat het bisdom toestemming had gegeven om de kerk te verkopen is het complex door verschillende makelaars getaxeerd.

Brede bestemming
Op de kerk en pastorie zit volgens het parochiebestuur een brede bestemming. Inmiddels heeft het bestuur ook aan het bisdom gevraagd om de Sint Victor en Gezellen kerk in Afferden in de verkoop te mogen zetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Druten-Zuid

    Vandalen gooien steentjes en eieren tegen ramen in Dru­ten-Zuid

    DRUTEN - Vandalen zijn sinds een aantal weken actief in Druten-Zuid. Tegen de ramen van verschillende woningen gooiden ze steentjes en eieren. ,,Ze zijn hier echt aan het huishouden”, zegt inwoner Jolanda de Lorijn. Vorige week ging het zelfs zover dat er door de stenengooiers een ruit van een woning sneuvelde. ,,Het was ontzettend schrikken. Wie doet er nu zoiets?”, aldus de bewoner, die uit angst voor represailles er verder niets over wil zeggen.

Maas en Waal