Kunstenaar Kenne Grégoire ‘verloor’ drie van zijn schilderijen ergens tussen Nederland en Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunstenaar Kenne Grégoire ‘verloor’ drie van zijn schilderijen ergens tussen Nederland en Frankrijk. © Eveline van Elk

Kunstenaar verstuurde drie schilderijen via pakketservice naar klant, nu zijn ze spoorloos: ‘Het is zo frustrerend’

DEEST - Kunstschilder Kenne Grégoire uit Deest verkocht drie van zijn schilderijen aan een klant in Frankrijk. Hij verstuurde de doeken via CheapCargo en DHL. Nu zijn ze verdwenen.

10 reacties

 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Antwoord aan Frans Bonnes....Als ik via Post n.l een pakket aangetekend verstuur naar het buitenland , en ik betaal daarvoor 13 euro aan Post n.l zijn zij dan alleen maar tot de grens verantwoordelijk voor mijn pakket...? zou ik dan het Duitse Hermes ook nog apart moeten betalen...? zo werkt dat toch niet..? opeens kan niemand er wat aan doen....en ben ik nu m,n poststuk en mijn geld kwijt....zowel Post nl als Hermes wassen hun handen in onschuld...lekker makkelijk...!
 • Frans Bonnes

  2 maanden geleden
  Vraagje aan Gerrit Louter: Wat kan PostNL eraan doen als het bij een ander, vervolg besteller zoek raakt. Is het niet meer dan logisch dat Postnl u verwijst naar Hermes voor uw vragen en meer onderzoek. Postnl kan er ook niks aandoen dat een andere postbezorging uw post kwijtraakt.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Bij Post N.L is het precies het zelfde , heb aangetekende post verstuurt naar Duitsland , daarbij is het overgedragen aan Duitse postbezorging ,,Hermes.. zelfs met track and trace niet meer te volgen..! al 3 weken onderweg , nog steeds niet bezorgt , Post N.L neemt geen enkele verantwoording , en Hermes in Duitsland houd zich van de domme... dus...hoe veilig is je post , hoe word er mee omgegaan , wie is verantwoordelijk....blijkbaar niemand...
 • Johannes

  2 maanden geleden
  @T Jacobs. Een kunstenaar die hard werkt? Laat me niet lachen....
 • M van Raaij

  2 maanden geleden
  Beetje naïef om met een bedrijf wat cheapcargo heet zo iets waardevols te versturen. En heeft het de pakketten verzekerd? Ik waag het te betwijfelen.

Maas en Waal