Maas en Waalse dansers nog niet zeker van liveshow ‘Holland’s Got Talent’

VideoDRUTEN – Een staande ovatie van de jury en vier keer volmondig ‘ja’. Dansers Jaïr Tijnagel (21) uit Puiflijk en Bob Kaaks (19) uit Druten deden met succes auditie voor ‘Holland’s Got Talent’. Toch is het nog niet zeker dat hun televisieavontuur een vervolg krijgt.

Volledig scherm
Jaïr en Bob. © Bert Beelen

Tijdens de uitzending van hun auditie op televisie – zaterdag 12 januari – was te zien dat de jury bijna besloot de ‘Golden Buzzer’ te activeren en daarmee de jongens te trakteren op een gegarandeerd ticket voor de liveshows. Helaas voor Jaïr en Bob gebeurde dat nét niet. Nu ligt hun lot opnieuw in handen van Chantal Janzen, Paul de Leeuw, Angela Groothuizen en Dan Karaty, die binnenkort 36 talenten gaan selecteren voor de halve finale.

Over hun kansen zijn de twee net zo bescheiden als ze de jury tijdens de auditie te woord stonden. „Kandidaten die zeggen dat ze wel ‘even’ de finale gaan halen vind ik zo arrogant”, moppert Bob. „Natuurlijk grijpen we alle mogelijkheden die we krijgen, maar dit was nú al een vette ervaring. We hopen vooral te groeien in het dansen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal