Volledig scherm
Puinhoop Kollektiv op Wish Outdoor in Beek en Donk. © Rens van Ginneken

Puinhoop Kollektiv op kermis Horssen

HORSSEN - De deejay-act Puinhoop Kollektiv stopt ermee, maar niet voordat ze hebben opgetreden op de Horssense Kermis. Daar staat de een-na-laatste show van de Brabantse mannen op het programma.

Het drietal stond de afgelopen acht jaar al op menig festival, zoals Zwarte Cross, Mysteryland, en 7th Sunday en trad ook op tijdens het kampioensfeest van PSV. Nu vinden de drie het mooi geweest en gaan ze zich toeleggen op hun eigen evenementenbureau. 

Maar goed, de Horssense kermis wilde Puinhoop Kollektiv niet laten schieten. Op dinsdag 1 oktober draaien de deejays er hun show. Het is het voorlaatste optreden van Puinhoop Kollektiv.

Deze dinsdag van de kermis wordt ook wel de kermiseditie genoemd van het oud- en nieuwfeest ‘We naaien ’m d’r uit’ van de afgelopen jaarwisseling. Op het programma staan meerdere deejays. Daarnaast treedt de Maas en Waalse zanger Marinus op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal