De zwaar beschadigde auto na de crash op de snelweg A73 bij Beuningen. Inzet: Fadi Alkhomaicy.
Volledig scherm
PREMIUM
De zwaar beschadigde auto na de crash op de snelweg A73 bij Beuningen. Inzet: Fadi Alkhomaicy. © Persbureau Heitink/Aaron Loeffen

Slachtoffer verkeersongeluk A73 is ‘lieve, getalenteerde Fadi’ uit Druten

UPDATEDRUTEN - De 21-jarige Drutenaar die woensdag om het leven kwam bij een ernstig auto-ongeluk, is Fadi Alkhomaicy. De auto waar de Drutenaar samen met iemand anders inzat, raakte van de afrit van de A73 en belandde ondersteboven in het water. 

3 reacties

 • Franka Zondag

  2 maanden geleden
  RIP lieve collega en veel sterkte aan alle familie en vrienden🥲
 • John Fender

  2 maanden geleden
  Ik zie de laatste tijd steeds meer bermkruisjes van te jonge slachtoffers. RIP
 • Cor Franssen

  2 maanden geleden
  Man man man wat een verschrikkelijk verhaal. Ik ken Adam en de familie goed via mijn zoon. Dit is echt te gek weer voor woorden. Sterkte nogmaals voor alle nabestaande.
 1. 21-jarige Drutenaar overleden bij ernstig ongeval A73: auto belandde ondersteboven in sloot, andere inzittende gewond
  Play
  VIDEO | update

  21-jarige Drutenaar overleden bij ernstig ongeval A73: auto belandde onderstebo­ven in sloot, andere inzittende gewond

  BEUNINGEN - Een 21-jarige Drutenaar is woensdagochtend om het leven gekomen bij een ernstig ongeval op de afrit van de A73 bij Beuningen. Door onbekende oorzaak reed de auto waarin hij zat vanaf de weg de sloot in en belandde ondersteboven in het water. Twee inzittenden werden uit de wagen gehaald door de brandweer. De Drutenaar is ter plaatse gereanimeerd maar de hulp kwam te laat. Een andere inzittende raakte gewond.

Maas en Waal