03-09-2019. HORSSEN. Wout Cobussen voor het vrijdaginterview, dgfoto editie Maas en Waal. Foto Eveline van Elk
Volledig scherm
PREMIUM
03-09-2019. HORSSEN. Wout Cobussen voor het vrijdaginterview, dgfoto editie Maas en Waal. Foto Eveline van Elk © Eveline Van Elk

Voor Wout is werk geen werk: ‘Natuurlijk ging het niet altijd goed. Ik ben ook wel eens op mijn bek gegaan’

VrijdaginterviewHORSSEN - heeft geluk met een inwoner als Wout Cobussen (30). Met zijn feesten, zoals de kermis aan het eind van deze maand, zorgt hij ervoor dat er van alles te doen is in zijn woonplaats. En ondertussen is hij ook nog eigenaar van Event Center Culemborg (ECC).

Goede zomer gehad? Niet zo, reageert Wout Cobussen uit Horssen eerlijk. Hij zit in de achtertuin aan een kopje groene thee. De reden: zijn droom viel in duigen. Op de plek van zijn Event Center Culemborg zou een megaclub komen, goed voor zo’n 3.000 danceliefhebbers. Eind mei ketste het nieuwbouwplan af. Van de ene op de andere dag was alles anders voor Cobussen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal