Christina Lestang en bedrijfsleider Marcel Grames komen met hun schnitzels de grens over.
Volledig scherm
PREMIUM
Christina Lestang en bedrijfsleider Marcel Grames komen met hun schnitzels de grens over. © Ralf Daute

Als de Holländer niet meer naar de schnitzel kunnen komen, dan komt schnitzel toch naar de Holländer?

WYLER - Als de Holländer niet meer naar de schnitzel kunnen komen, dan komt schnitzel toch naar de Holländer? Onder dit motto gaat Imbiss Peters in Kranenburg, die al veertig jaar bestaat, vrijdag, zaterdag en zondag met zijn populaire schnitzels de grens over. 

5 reacties

 • Wim Sonderen

  6 maanden geleden
  Niederlaender
 • Tom Hond

  6 maanden geleden
  @L.J. Verhees kijk even op die foto staat een rode bus met wat nummers op de deur ik denk dat het telefoon nummers zijn doe er een duits landsgetal erbij dan krijg je volgens mij een duitser aan de lijn met de vraag hoeveel snitzel wilt u.
 • Pedro Kantor

  6 maanden geleden
  In Duitsland is het al net zo als hier, een regeringsleider die veel te lang zit, steeds minder effectief is, teveel jaknikkers om zich heen heeft, en in haar ivoren toren in Berlijn geen ruk geeft om hoe ze ondernemers, de motor van de economie, de nek omdraait met haar besluiten. Dit gaat Duitsland geld kosten, want de grensstreek draait op shoppende Nederlanders. En ze komt al geld tekort, daarom had ze de benzine accijns verhoogt.
 • L.J. Verhees

  6 maanden geleden
  Geen telefoonnummer en/of email bekend gemaakt, dus kunnen we niet bestellen!!??
 • Richard Nout

  6 maanden geleden
  Dat is nog een eind rijden voor die Hollanders. Holland ist am meer.
 1. 'Verdachte’ man in houthakkershemd blijkt geen ontvoerder maar vader die met 5-jarig zoontje wandelt: ‘Theim wilde geen schoenen aan in het bos’
  update

  'Verdachte’ man in houthak­kers­hemd blijkt geen ontvoerder maar vader die met 5-jarig zoontje wandelt: ‘Theim wilde geen schoenen aan in het bos’

  NIJMEGEN/ KRANENBURG - De politie nam de melding van twee vrouwelijke ruiters serieus. Zij zagen zaterdagavond een volwassen man in een houthakkershemd het Reichswald, de bossen rond Kleef, in lopen met een jong kind. Een meisje dachten ze. Opvallend was dat het kind een pyjama droeg en op blote voeten was. Mogelijk was er iets niet in de haak, dus sloegen ze alarm.