Volledig scherm
foto ter illustratie. © ANP/ LEX VAN LIESHOUT

Camper belandt in de sloot na botsing met ree: bestuurder zwaargewond, 24.000 euro schade

Over de GrensVREDEN - Een bestuurder van een camper is maandagavond laat met zijn voertuig in een sloot beland na een aanrijding met een ree in Ellewick, net over de grens bij Groenlo. De bestuurder raakte zwaargewond, aan zijn camper ontstond 24.000 euro schade.

De camperrijder reed vanaf de Zwillbrockerstraat in Ellewick richting Vreden toen er plotseling een ree op de weg verscheen. De bestuurder probeerde uit te wijken, maar dat lukte niet meer en een botsing was onvermijdelijk. 

Daardoor sloeg de camper om en kwam het voertuig in een sloot terecht. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de camper is uit de sloot getakeld en weggesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jongens richten voor 38.000 euro schade aan met brandjes bij school en woning
    OVER DE GRENS

    Jongens richten voor 38.000 euro schade aan met brandjes bij school en woning

    STADTLOHN - Brandweer en politie hebben donderdagavond hun handen vol gehad aan diverse brandmeldingen in Stadtlohn (Duitsland), vlakbij Winterswijk. Op verschillende plekken was kort na elkaar brand ontstaan waarbij schoolgebouwen dreigden vlam te vatten. De politie kon snel - de brandweer was nog aan het blussen - in de buurt twee jongens aanhouden. Zij worden van brandstichting verdacht. De totale schade bedraagt ongeveer 38.000 euro.