Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Duitse experts onderzoeken sporen van mogelijk hongerige wolf bij grens

Over de grensKERKEN - Experts van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen doen onderzoek naar sporen die mogelijk afkomstig zijn van een wolf. Dat meldt de Duitse krant Rheinische Post.

12 reacties

 • Titus

  4 jaar geleden
  Kan wel zijn dat het een zgn. natuurlijk evenwicht terug brengt, maar leuk vind ik het niet, er is hier te weinig leefruimte. Wolven hebben een enorm territorium nodig om goed te gedijen, dat weet ik als enig feit over deze dieren. Verder is gebleken dat schapen gevaar lopen, dat honden beter uit de weg blijven vanwege kans op hondsdolheid, en dat andere grote dieren- zoals grote grazers_ ook al tot incidenten hebben geleid! Met gewonde personen!  Zegt u het maar......! Wél, of niet wenselijk!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  De wolf is schuwer voor een mens dan andersom. De angst is voor de wolf is totaal ongegrond, door sprookjes (met een achterliggende boodschap waar men tegenwoordig al te dom voor is om deze te achterhalen) heeft men ongegrond meer angst voor de wolf dan ooit, en dat onnodig! Dieren kunnen zeker het slachtoffer zijn. Dit is de natuur!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Beren horen hier inderdaad niet, de Eland is volgens Staatsbosbeheer de enige die verder ontbreekt  en die hier van origine hoort om een goed systeem te organiseren.(dat verbaasde mij ook) Als u het niet bevalt, verhuisd U met de rest van de bevolking die denkt dat de mens en zijn rechten (een dier) boven de rest van de dieren staat u.a.b naar een eiland.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Er lopen al jaren wolven in oost-Nederland. Nu is het opeens een probleem omdat het onder de loep word gehouden
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Andere? Noem er eens een paar Helga. Je hebt er echt verstand van...NOT!!