De politie trof recent bij Bad Bentheim, net over de Nederlands-Duitse grens, zo'n 4200 xtc-pillen aan in een verzegelde enveloppe.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie trof recent bij Bad Bentheim, net over de Nederlands-Duitse grens, zo'n 4200 xtc-pillen aan in een verzegelde enveloppe. © Polizei Bad Bentheim

Duitse politie baalt: ‘Nederland het postkantoor van de drugs’

ARNHEM/BERLIJN - De Duitse politie merkt dat er meer en meer drugs het land binnen wordt gesmokkeld via postpakketjes die met name verstuurd worden vanuit Nederland. Onderschepte pakketjes vol drugs uit Nederland tonen dat aan. 

14 reacties

 • Choose

  4 maanden geleden
  De politiek maakt de wetten die de rechters toepassen. Het is daarom samenwerking van beiden die een narcostaat van Nederland hebben gemaakt.Alles voor het kunnen betalen van vvd-projectjes, zodat het hele sociale domein op z’n gat ligt, maar daar hebben VVD’ers lak aan!
 • Politiekincorrect

  4 maanden geleden
  Nederland is crimineel lekkerland. De ene na de andere advocaat verricht had en spandiensten als adviseur voor criminelen. Spelen spelletjes met de rechtstaat. En onze laffe rechters en incompetente politici vinden rechten dader prevaleren boven die van slachtoffers. Zolang we aan beide niets doen (advocaten en vermeende rechten daders) is het economisch en strafrechtelijk lonend om vanuit NL te opereren.
 • KNijmegenaar

  4 maanden geleden
  Je moet er in Nederland wel ook rekening mee houden dat men na slechts 2/3 van de straf bij (zgn.) goed gedrag weer op straat staat en meestal nauwelijks een strobreed in de weg wordt gelegd om weer op het oude vertrouwde criminele pad verder te kunnen gaan. Dat is in veel andere landen wel anders.
 • Willem Tienen

  4 maanden geleden
  Een drugshond kan heel gericht zoeken hoor. Die gaat niet staan blaffen voor een stapel van 40000 pakketten maar zoekt het drugs pakketje er tussen uit.
 • Jans

  4 maanden geleden
  Onzin, Nederalndse rechters straffen hard in vergelijking met Europese collega's. Even onderzoek doen en je kunt  verschillende artikelen daarover vinden. Het probleem zit hem meer in de slagkracht van politie en recherche. Die komen er te weinig aan toe door te weinig mensen en geld. 
 1. Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen
  Play

  Eén gewonde en een aanhouding bij botsing in Nijmegen

 2. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
  Play

  Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen