Uitbaatster Gesiena Verschuur (met mondkapje) van Bistro Estrella’s Cantina in Emmerik.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaatster Gesiena Verschuur (met mondkapje) van Bistro Estrella’s Cantina in Emmerik. © Theo Kock

Horeca in Emmerik snapt niets van de ophef bij ons: ‘Wat wil je dan? Dat je weer dicht moet?’

EMMERIK - Bij ons verzet een deel van de horeca zich tegen de coronapas, net over de Duitse grens begrijpen ze daar weinig van. ,,Wat wil je dan als horecaondernemer? Dat je weer dicht moet?’’

56 reacties

 • B v.d. Laar

  4 weken geleden
  Ach ja deze commentator hadden we nog " gemist" dus niet...
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Het mondkapje is een schijnveiligheid... dit wisten we al een jaar geleden. In Duitsland staan ze ermee op en gaan ermee naar bed... ook hanteren ze geen 1,5 maar 2 meter afstand. Dit zal de komende twee jaar nog wel zo blijven.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Pieter je hebt deze discussie allang verloren, maar dat komt waarschijnlijk nog niet helemaal goed door bovenin.
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  @Pieter, Dan ben ik blij dat ik geen student van je geweest ben. Ivermectine is een ontwormingsmiddel voor paarden en koeien. Dat mensen gaan experimenteren met dat rare goedje mag; er zijn immers ook mensen die zweren bij paardenpis, aardstralen en de volle maan. Maar er is geen enkel wetenschappelijk ondersteunend of gevalideerd bewijs voor de werking hiervan tegen covidverschijnselen. Sterker, het FDA waarschuwde onlangs nog: "Je bent geen paard, je bent geen koe. Kom op zeg. Stop hiermee."
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Tsja, @Ceciel ik kan hier geen links plaatsen m.b.t. Israël. Maar voor je gemoedsrust, ik heb ooit in een grijs verleden toen mensen ook nog wisten wat vrije samenleving inhield, een studie gedaan waardoor ik op HBO en Universiteit het vak Statistiek mag geven. . En qua Ivermectine, dat wordt al sinds 1996 bij mensen gebruikt, FDA goedgekeurd door meneer die daar NU aan t hoofd staat, dat mag blijkbaar hier niet gezegd worden, ook niet dat het op SARS voorlopers is gebruikt.