Volledig scherm
Foto ter illustratie. © De Kort Media

Kinderen gooien voorwerp op auto die onder brug over B67 rijdt

BOCHOLT - Twee kinderen hebben zaterdagmiddag rond kwart voor drie een voorwerp van een brug over snelweg B67 gegooid. De voorruit van de auto van een 58-jarige bestuurder uit Rhede werd vol getroffen. 

De automobilist bleef ongedeerd bij het voorval. De voorruit van de auto was kapot. De kinderen van tussen de 12 en 15 jaar zijn niet meer aangetroffen. De Duitse politie is op zoek naar getuigen van het voorval. 

 1. Oekraïense inbreker verstopt zich onder water, Duitse politie duikt hem achterna
  OVER DE GRENS

  Oekraïense inbreker verstopt zich onder water, Duitse politie duikt hem achterna

  KLEIN-REKEN - Een 28-jarige inbreker uit Oekraïne zit voorlopig in de cel nadat hij in het Duitse Klein-Reken door de politie uit een vijver was gevist. De man ging er maandagochtend rond 3.00 uur net als drie collega-inbrekers vandoor nadat het viertal betrapt was. In de vijver probeerde de man zich onder water te verstoppen. Twee agenten gingen onverstoorbaar te water en sloegen de inbreker in de boeien.
 1. Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’
  PREMIUM

  Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’

  EMMERIK/ ’S-HEERENBERG - Een plan om met militaire voertuigen vanuit ’s-Heerenberg de Rijnpromenade van de Duitse grensplaats Emmerik te bezoeken en zo 75 jaar vrijheid te vieren, valt niet bij al onze oosterburen in goede aarde. ,,Ik kom ook niet op het idee om met oude Duitse voertuigen naar Nederland te rijden’’, zegt Herbert Kleipaß van de Emmericher Geschichtsverein, de lokale historische vereniging.
 2. 24-jarige dronken Duitser valt automobilisten en scooterrijder aan na ruzie met vriendin en loopt zwaar hoofdletsel op
  OVER DE GRENS

  24-jarige dronken Duitser valt automobi­lis­ten en scooterrij­der aan na ruzie met vriendin en loopt zwaar hoofdlet­sel op

  SCHÖPPINGEN - Een 24-jarige man is dinsdagavond zwaargewond geraakt op de Hauptstrasse in het Duitse Schöppingen (tussen Winterswijk en Münster) Hij viel een scooterrijder aan die hem een kopstoot gaf. Nadat de man - die veel te veel gedronken had - in de boeien was geslagen, sloeg hij zijn eigen hoofd tegen het asfalt totdat de politie daar een einde aan maakte. De man is met ernstig hoofdletsel op de intensive care-afdeling van het ziekenhuis opgenomen.