Een impressie van het nieuwe deel van de Kranenburgse Einkaufsarena.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het nieuwe deel van de Kranenburgse Einkaufsarena. © Landmarken AG

Kranenburg wil nog meer Nederlanders lokken met nieuwe winkels

KRANENBURG - Nu al bestaat de omzet van het Kranenburgse winkelcentrum Einkaufsarena - met onder meer Rewe, Pennymarkt, DM en Aldi - voor 90 procent uit ‘Hollandse euro’s’. De Aldi van Kranenburg zou daardoor zelfs de hoogste omzet van alle Aldi’s in Duitsland halen. Met de ingebruikname binnenkort van nog eens 14.900 vierkante meter winkelruimte wil Kranenburg meer inwoners van de regio Nijmegen lokken.

5 reacties

 • Fred Budde

  1 maand geleden
  Wij vinden het heerlijk om daar te winkelen en de prijzen zijn ook beduidend lager als hier , wij komen er graag
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  En je kunt er gewoon zonder QR pas een dagje winkelen en een terrasje pakken.
 • W Nas

  2 maanden geleden
  In nederland word je geleefd en alles draait in Nederland om geld en dat het liefst weg halen bij jan met de pet die het toch al niet breed heeft zo kunnen we ze onder de duim houden en de rijken worden allen maar rijker
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Duitsland is sowieso goedkoper omdat supermarkten en winkels vanwege meer inwoners scherper kunnen inkopen. Daarnaast is de BTW op levensmiddelen geen 9 maar 7% en op andere spullen geen 21 maar 19%... ook is de accijns op bier en alcohol beduidend lager. Nederlanders die in Duitsland gaan winkelen zijn euro's goedkoper uit en doen tegelijk hun tank vol benzine.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  dit komt dus door het VVD beleid in Nederland hier wordt alles maar duurder en daarom zoeken de Nederlanders massaal deze locaties op en ik geef ze geen ongelijk.