Duvepark is een appartementencomplex met 17 luxe appartementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Duvepark is een appartementencomplex met 17 luxe appartementen. © Nieuwbouwplan Duvepark

17 luxe appartementen voor senioren in Duiven

DUIVEN - Tussen de wooncomplexen Duvestaete en Parkflat in Duiven verrijzen binnenkort zeventien luxe appartementen voor senioren. ,,Er zijn ook woningen nodig voor de doelgroep die wat meer te besteden heeft’’, zegt wethouder Johannes Goosen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Terwijl vuurzee zijn autosloperij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’
    PREMIUM

    Terwijl vuurzee zijn autoslope­rij in Duiven verwoest, zit Louis op het bureau: ‘Dachten ze dat ik het zelf in de hens had gezet?’

    DUIVEN - De brand vrijdag bij de autosloperij in Duiven heeft voor tonnen schade aangericht. Dat zeggen Louis en Richie Berendsen, die als vader en zoon het autorecyclingsbedrijf runnen. De brand is volgens hen door stomme pech ontstaan. Terwijl een vuurzee het autobedrijf grotendeels in de as legde, zat vader Louis tot zijn eigen woede urenlang vast op het politiebureau in Arnhem.

Liemers