Het leegstaande kantoorpand aan de Visserlaan
Volledig scherm
PREMIUM
Het leegstaande kantoorpand aan de Visserlaan © De Gelderlander

85 tot 90 arbeidsmigranten aan Visserlaan in Duiven: buurt protesteert

DUIVEN - 85 tot 90 arbeidsmigranten komen te wonen aan de Visserlaan 1 in Duiven. Dat is het plan van ondernemer Ted van den Besselaar, die het pand gekocht heeft. De gemeente staat er voor open, maar de buurt is er niet gerust op.

6 reacties

 • Sandra Jansen

  1 jaar geleden
  Arbeidsmigranten die als eersten hier na toe zijn gekomen waren harde werkers en paste zich eigen goed aan. Maar de meeste arbeidsmigranten die nu komen of net zijn gekomen kunnen we beter maar afscheid van nemen zijn lui doen geen enkele moeite om de Nederlands te leren praten. Nee stop ze ver weg van de bewoonde wereld want de buurt krijgt hier alleen maar last van.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  We hebben o.a deze mensen hard nodig om de maatschappij draaiende te houden , het zijn over het algemeen harde werkers , helaas houden er velen andere normen en waarden op na dan wij Nederlanders ,.en dat klikt niet...! dat geeft ellende.. en dat zouden instanties en bedrijven die deze mensen hierheen halen ook in moeten zien dus laten ze plaats maken op een industrie terrein o.i.d maar toch niet in een woonwijk ,dat is vragen om moeilijk heden.. of er moet een vaste politie post komen
 • E.D. Rietveld

  1 jaar geleden
  In een huis in de woonwijk met 5 was het al chaos en herrie. Daarnaast ook veelal familie erbij. Je kan je dan voorstellen hoe het gaat met 85 man.. Ik denk dat je ook als ouder niet rustig zit als je kind daar 's avonds langs moet als ze van het station komen.
 • Daan Boshoven

  1 jaar geleden
  Je hoort nou nooit dat dit soort panden worden omgebouwd tot studio's en kamers voor de jeugd die 10 jaar op een wachtlijst moet staan...
 • Sjaak Matenman

  1 jaar geleden
  Makelijk praten Petra. We hebben het hier wel over mensen die de vuile klusjes opknappen waar de Gemiddelde Nederlander zich te goed voor voelt. Mogen zij op zijn minst mee doen in de maatschappij, zonder ze weg te stoppen op in industrie terrein, of nog erger “ een weiland”. Het zijn geen koeien.