Alleen met pin of creditcard betalen bij Loods 5 in Duiven: ‘Sneller én veiliger’

VIDEODUIVEN - Betalen kan alleen met pin of creditcard bij Loods 5. Behalve het eigen huismerk verkoopt de nieuwe woonwinkel in Duiven uiteenlopende producten van zo’n 135 handelaren. Zij huren vierkante meters in het nieuwe pand aan de A12.

16 reacties

 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  Ik denk dat hij de tank op de fiets niet kan vinden.
 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  het gegeven dat men verplicht is om als verkoper het  "wettig betaalmiddel"  te accepteren blijkt helaas al uit de wetgeving geschrapt te zijn. Kwam daar achter tijdens de discussie "het contante geld verdwijnt van de Openbaar Vervoer".
 • 123

  1 jaar geleden
  De mensen moeten zelf kunnen kiezen hoe ze mogen en willen betalen. 
 • Maxijazz

  1 jaar geleden
  Wat is daar nu niet klantvriendelijk aan? Iemand in de rij die in zijn portemonnee allerlei 5ct, 10ct, 20ct muntjes bij elkaar aan het harken is, dát is pas irritant! Bovendien stinkt het, is het onhygiënisch, ook bijv bij de AH, als de kassier daarna de volgende klant de boodschappen weet aanraakt. Bah! Ook daar gelijk afschaffen! Niet meer van deze tijd. Je houdt je telefoon er even tegenaan, klaar! Betaal nu 5jr met mijn telefoon, één keer pas niet gelukt. Zelfs in Duitsland, Oostenrijk etc geen probleem.
 • karin

  1 jaar geleden
  denk je echt dat ik daar naar toe ga?ben zelfs nog nooit bij ikea geweest ik hou het bij kleine bedrijven die gun ik het meeren die hebben geen spullen wat heel nederland in de kamer heeft staan
 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Liemers