Volledig scherm
© AS Media

Auto rijdt van talud, afrit A12 bij Duiven weer open

DUIVEN - De afrit van de A12 bij Duiven is zondag aan het eind van de middag enige tijd afgesloten geweest nadat een auto van het talud was gereden. Het voertuig kwam op zijn kop terecht. De bestuurder en zijn passagier bleven ongedeerd.

De afsluiting van de rijstrook zorgde voor een kleine file tussen knooppunt Velperbroek en Duiven.

Voor het ongeval, dat rond 15:50 uur gebeurde, werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Die bleek niet nodig. Beide inzittenden van de auto zijn gecontroleerd in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval is onbekend.

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers