Volledig scherm
Autobrand in Duiven. © Roland Heitink

Bedrijfsbus in Duiven gaat door brand verloren

DUIVEN – Op een parkeerplaats aan de Prunuslaan in Duiven is in de nacht van maandag op dinsdag een bedrijfsbusje verloren gegaan door brand. Brandstichting wordt hierbij niet uitgesloten.

De brand werd rond 00.55 uur ontdekt. De achterzijde van de bedrijfsbus stond al volledig in brand, waardoor die niet meer te redden was. De toegesnelde brandweer heeft het vuur snel weten te blussen. De bedrijfsbus moet als verloren worden beschouwd en zal worden afgesleept.

Tweede voertuig

Een Volkswagen, die naast de bedrijfsbus op een parkeerplaats geparkeerd stond, is ook beschadigd geraakt. De politie heeft deze nog gepoogd om met een tuinslang te koelen tot de brandweer ter plaatse was en daardoor de brandschade enigszins te beperken. Deze auto heeft hierdoor “maar” lichte schade opgelopen.

De oorzaak van de brand is niet exact bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De technische recherche van de politie zal onderzoek doen op het voertuig.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers