Volledig scherm
© Thinkstock

Bekende beachvolleybalsters bij opening beachcenter De Liemers

DUIVEN - Op sportpark de Nieuweling in Duiven wordt zondag Beachcenter De Liemers geopend. Sporters kunnen straks beachvolleyballen en beachkorfballen op de vier beachvelden van 62 bij 35 meter. 

De velden zijn geschikt gemaakt voor professionele wedstrijden. Het initiatief voor het beachcenter kwam van twee lokale sportverenigingen: volleybalvereniging Livo en korfbalvereniging Duko.

Clinic

Zondag tussen 12.30 en 18.00 uur staan er in het kader van de opening verschillende activiteiten op het programma. De internationaal opererende beachvolleybalsters Jolien Sinnema en Laura Bloem geven tussen 15.00 en 16.00 uur een clinic voor volwassenen. Ook spelen ze een duel tegen de finalisten van het beachtoernooi dat deze week al wordt gehouden op de Nieuweling.

Verder verzorgt capoeira-groep Batuque een optreden waarin vechtkunst, acrobatiek, theater en muziek samenkomen. Kinderen kunnen zich vermaken op de stormbaan en op het springkussen. 

Johannes Goossen, wethouder van de gemeente Duiven, opent het beachcenter om 16.00 uur officieel. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers