Beschonken automobilist raakt boom, passagier gewond

videoDUIVEN - Een automobilist is zaterdagochtend tegen een boom langs de Eltensestraat in Duiven gereden. Een passagier raakte daardoor gewond.

De bestuurder reed rond 03.15 uur van Duiven richting Loo. Na de kruising met de Klarinetstraat reed hij tegen een boom aan de linkerkant van de weg. Daardoor raakte een vrouw in de auto gewond, zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder is in door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens de politie gaat het over een eenzijdige aanrijding. De automobilist is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.

Volledig scherm
De automobiliste reed zaterdagochtend vroeg tegen een boom langs de Eltensestraat in Duiven. © RonV Media
  1. Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer
    PREMIUM

    Werknemers Liemerije durven niet kritisch te zijn op directeur: onrust op de werkvloer

    ZEVENAAR - Onrust op de werkvloer van zorgorganisatie Liemerije. Directeur-bestuurder Paola Peters wordt door een deel van de medewerkers als intimiderend ervaren en ligt al meer dan een jaar in de clinch met de ondernemingsraad (OR). Dat blijkt uit een intern onderzoek en brieven van de OR die in handen zijn gekomen van De Gelderlander. Zowel de OR als de cliëntenraad van Liemerije maken zich zorgen. Als er niet snel iets verandert, vreest laatstgenoemde dat ook cliënten de onrust gaan voelen.

Liemers