De Albert Heijn in Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
De Albert Heijn in Duiven. © Jan Ruland van den Brink

Boodschappenuur is voor kwetsbaren veel te vroeg: ‘Lichaam heeft meer tijd nodig om op gang te komen’

LOO - Deverra Jansen (46) uit Loo is chronisch ziek en wil haar boodschappen doen tijdens het speciale boodschappenuurtje voor ouderen en kwetsbaren. Maar als Jansen om 7.00 uur in de supermarkt wil zijn, dan moet ze al om 5.00 uur opstaan. ,,Hoe verzin je het? Hier is echt niet goed over nagedacht.”

22 reacties

 • Harry

  2 jaar geleden
  Net of het overdag zo druk is. Ja je moet niet om 16:00 uur naar AH gaan, maar daarvoor is het rustig zat.Ikzelf ga na 18:00, kom geen drukke winkel tegen, ja AH al die vakkenvullers maar dan moet je naar een winkel gaan waar ze gewoon dozen neerzetten.
 • Harry

  2 jaar geleden
  En geef ze ongelijk.Kijk eens hoeveel werk daarin gaat zitten.Boodschappen verzamelen en bezorgen bent zo een uur verder.Dus ik kan me voorstellen dat winkeliers dat graag overlaten aan degene die daarin gespecialiseerd zijn en zich zelf richten op fysieke verkoop.
 • Jan Rijneveld

  2 jaar geleden
  Als je verstandig boodschappen doet ,hoef je maar 1 x in de week te gaan.Is het dan zo een probleem om 1 x in de week vroeg op te staan ???Je kan eventueel als je terugkomt van het boodschappen doen nog een uurtje plat gaan.
 • Joris

  2 jaar geleden
  Als je ziet hoeveel de prijzen van levensmiddelen zijn gestegen, dan kan elke supermarkt makkelijk voor slechts € 2,50 naar zijn klanten bezorgen... en bestellingen vanaf € 50,- zouden ze zelfs gratis kunnen doen. Bezorgrondes vol is een kwestie van niet goed regelen... ik denk dat veel winkeliers eigenlijk helemaal geen zin hebben om te bezorgen.
 • wim

  2 jaar geleden
  Ik denk dat het voor de meeste ouderen geen probleem hoeft te zijn. die gaan meestal vroeg naar bed en zijn vroeg wakker, uitzonderingen daargelaten natuurlijk,Voor de goede orde. ik ben75 jaar.

Liemers