Hond Tommy mishandeld en gemarteld, politie start intern onderzoek naar zeven agenten

VIDEOHeeft een arrestatieteam van de politie in Duiven een hond mishandeld en gemarteld? Er loopt een intern onderzoek naar de kwestie, bevestigt een politiewoordvoerder.   

83 reacties

 • toonzv

  1 jaar geleden
  In ieder geval is dit een pit-bull .
 • Suus

  1 jaar geleden
  Als er een aanleiding was geweest: Dan schakel je een dier inderdaad uit.Dan taser je niet 6 keer. En als de hond dan bewusteloos op de grond ligt dan ga je zeker niet met bruut geweld tanden uit de bek schoppen/trekken. En schop je vervolgens ook niet nog eens zo hard dat er delen van zijn huid afsterven.Dit is pure dierenmishandeling. Onnodig overweldigend zinloos geweld. En de daders mogen flink gestraft worden voor deze walgelijke daad.
 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  Kijk het begin nog maar eens; de hond zit. Als je enig verstand van honden hebt (iets wat je tot nu toe niet aangetoond hebt), dan weet je dat een zittende hond niet agressief is. Waakzaam misschien.Dit is gewoon een schandalige actie van een paar barbaren die graag iemand met veel geweld in wilden rekenen, maar dat niet konden omdat de verdachte er niet was. Daarom moest een onschuldig dier maar mishandeld worden om hun frustraties kwijt te raken.De psychische onderzoeken van deze idioten zullen wel schrikbarend zijn. 
 • JdeW

  1 jaar geleden
  U reageert obv emotie, maar da's vaak niet de beste raadgever... Ik heb geen behoefte om - als u - het filmpje 10x te bekijken. Immers, ik heb geen enkele aanvullende info mbt dit incident, waardoor het onmogelijk is de situatie in volledig perspectief te zien. PS Met mijn ogen is trouwens niks mis, dank u. 
 • Jurgen Ik

  1 jaar geleden
  Weer een voorbeeld hoe triest de arrestatie teams zijn die lui denken maar geweld te mogen gebruiken tegen alles en er dan ook nog mee weg te kunnen komen als het aan mij ligt en ik de beelden zo zie zou ik ze allemaal vervolgen en 400 uur dienstverlening laten doen in een dierenasiel en nooit meer bij justitie te mogen werken en dat ze nooit meer een verklaring omtrent gedrag kunnen krijgen

Liemers