De Hornbach in Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hornbach in Duiven. © Jan Ruland van den Brink

Dieven vooral actief in Hornbach: ‘Als de beveiliging goed op orde is, valt winkeldiefstal eerder op’

DUIVEN - De forse toename van het aantal winkeldiefstallen in Duiven komt volgens de politie hoofdzakelijk door Hornbach, die in januari 2020 opende. De bouwmarkt deed vorig jaar twaalf keer aangifte. 

1 reactie

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 weken geleden
  Winkeldieven dienen op internet te worden gezet met hun hoofd Dat beschermen moet maar eens voorbij zijn In dit land krijgen criminelen, want dat zijn het, ook amper straf Zie die Turken in Duiven, hennepkwekerij , verkopen valse merkkleding en de straf is nada, niks Het hele smoezenboek weer losgetrokken Heten allemaal Haas van achternaam, Mijn naam is Haas en ik weet van niks Geld al in Turkije net als pa, handig toch?
 1. Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’
  PREMIUM
  2

  Roeken bouwen tien nieuwe nesten in Zevenaars park Rosorum: ‘Kwestie van goodwill en fatsoen om vogels met rust te laten’

  ZEVENAAR - De roekenkolonie, waarvan twee weken geleden 24 nesten werden verwijderd in het Zevenaarse park Rosorum, heeft daar inmiddels zo'n tien nieuwe nesten gebouwd. ,,Ze zitten nu tien, vijftien meter verderop, aan de overkant van het water”, wijst Frank Maurits. De Zevenaarse hobbyfotograaf en natuurliefhebber trok aan de bel toen hij zag dat een bedrijf de roekennesten uit de bomen haalde.
 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Liemers