Burgemeester Arend van Hout van Westervoort (rechts) in een zogenoemde ondermijningscontainer, samen met Lucien van Riswijk (burgemeester Zevenaar, midden) en Huub Hieltjes (Duiven). De ondermijningscontainer is bedoeld om voorlichting te geven over de herkenning en gevaren van ondermijning op de gebieden van bijvoorbeeld drugshandel.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Arend van Hout van Westervoort (rechts) in een zogenoemde ondermijningscontainer, samen met Lucien van Riswijk (burgemeester Zevenaar, midden) en Huub Hieltjes (Duiven). De ondermijningscontainer is bedoeld om voorlichting te geven over de herkenning en gevaren van ondermijning op de gebieden van bijvoorbeeld drugshandel. © Jan Ruland van den Brink

Duiven en Westervoort controleren garages op illegale praktijken: ‘Goede zaak dat gemeenten alert zijn’

DUIVEN - Gevaarlijke stoffen, drugs of wapens opgeslagen in een garagebox? Dat kan ook in Duiven of Westervoort, denken beide gemeenten die daarom zijn gestart met controles.

3 reacties

 • Henk Hermes

  1 maand geleden
  De meeste boxen hebben geen of nauwelijks stroom…
 • B.E.J. Merts

  1 maand geleden
  Gelegenheid maakt de dief....
 • Henk Gelder

  1 maand geleden
  Het is bekend dat de boxen daarvoor gebruikt worden echter geeft Duiven vrolijk een vergunning af om z'n complex te bouwen op 't Holland.