Amilia du Preez met haar zoontje Luca bij het chalet in het weiland achter het huis van haar ouders.
Volledig scherm
PREMIUM
Amilia du Preez met haar zoontje Luca bij het chalet in het weiland achter het huis van haar ouders. © Theo Kock

Duiven houdt poot stijf tegenover familie die illegaal chalet plaatste voor zieke dochter (17) met baby

GROESSEN - Duiven blijft bij het standpunt dat het chalet van de Groessense familie Boersema op zijn huidige plek niet te dulden is. Dat zegt burgemeester Huub Hieltjes. ,,We willen het landschap open houden. Dat heeft de gemeenteraad vorig jaar nog vastgelegd in het nieuwe bestemmingsplan voor dit gebied.”

13 reacties

 • R. Meijer

  2 maanden geleden
  Als je een vergunning aanvraagt en al begint met de werkzaamheden die vergund moeten worden, loop je het risico om alles weer te moeten verwijderen. Verder staat er in het artikel dat de caravan wel dichter bij het huis gezet mag worden en iet zo asl nu plompverloren midden op een stuk grond.Als nu iedereen die hier reageert dat de gemeente het verkeerd ziet even een dagje gaat helpen graven kan de situatie snel gelegaliseerd worden, iets waar de familie ( als ik goed lees ) voor open staat.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Familie Boersema, al die reageerders die het met jou eens zijn komen jou wel even helpen met het verleggen van de leidingen en het chalet, of niet?
 • Daan Boshoven

  2 maanden geleden
  Je zou er ook gewoon voor kunnen zorgen dat er voldoende woonruimte is voor je inwoners, slechts een idee...
 • Hans Hartink

  2 maanden geleden
  Beetje vreemd al die reageerders die op de gemeente zitten te kiften terwijl die zich WEL aan de regels houdt en familie Boersema niet. Dezelfde regeerders staan waarschijnlijk binnen een dag bij dezelfde gemeente te klagen als naast HUN eigen huis iets gebouwd wordt door de buren wat niet is toegestaan.
 • Marcello Perfecto

  2 maanden geleden
  Waar is de menselijke maat. Ik vraag mij altijd af als het de burgemeester of een raadslid zou overkomen. Zou men dan ook zo star zijn? Je zou bijna wensen dat het hen eens overkomt...........

Liemers