Het stuk grond tussen de Veldstraat en de Molenstraat waar mogelijk woningbouw komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stuk grond tussen de Veldstraat en de Molenstraat waar mogelijk woningbouw komt. © GoogleStreetview

Duiven wacht mogelijk uitbreiding met woonwijk

DUIVEN - De gemeente Duiven krijgt er in de toekomst mogelijk een nieuwe woonwijk bij. De gemeente heeft het recht op eerste koop gevestigd op percelen in de hoek van de Molenstraat met de Veldstraat. In totaal gaat het om twintig hectare grond.

9 reacties

 • Eelco .

  1 jaar geleden
  Het centrum van Duiven is al lang niet vitaal meer en een wijkje meer of minder gaat daar ook geen verandering meer in brengen. De enige oplossing is om een deel van de winkelruimtes te herbestemming tot woning. Dat dekt dan meteen een klein stukje van de woningbehoefte af.
 • Eelco .

  1 jaar geleden
  Duidelijk de reactie van een DVV-belanghebber. Degene die in dit scenario verliest is de belastingbetaler. Waarom zou je de sportaccommodaties nu al willen slopen. Een likje verf ertegenaan en het kan nog heel lang mee zonder dat de kosten op de maatschappij worden afgewenteld
 • OVreiziger

  2 jaar geleden
  Alles bij elkaar kan allerlei voordelen opleveren, en iedereen weer een nieuwe moderne accommodatie die weer 25 jaar mee kan.
 • Tegenlicht

  2 jaar geleden
  Waarom?
 • OVreiziger

  2 jaar geleden
  Een geschikte plek om alle buitensporten uit Duiven te concentreren, een extra sporthal te bouwen en op de vrijkomende velden van DVV, de hockey en de korfbal woningen te bouwen.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Liemers