In de ondergrondse wietkwekerij vonden agenten meer dan 63 kilo aan gedroogde henneptoppen. Foto ter illustratie, niet de gevonden wiet uit het artikel.
Volledig scherm
PREMIUM
In de ondergrondse wietkwekerij vonden agenten meer dan 63 kilo aan gedroogde henneptoppen. Foto ter illustratie, niet de gevonden wiet uit het artikel. © Bert Jansen/ DCI Media

Duivenaar verdiende ruim 4 ton met ondergrondse wietplantage onder vijver in Emmense achtertuin

DUIVEN/ EMMEN - Een 43-jarige man uit Duiven, die over een periode van 6,5 jaar meer dan 4 ton heeft verdiend met een ondergrondse wietplantage, moet daarvoor twee jaar en vier maanden de cel in.

5 reacties

 • M. Peters

  2 maanden geleden
  Had er tegen hetzelfde bedrag nog een boete tegenaan gegooid. Wiet of andere drugs mag nooit winst gevend zijn en moet je zwaar straffen. Al blijven natuurlijk alle gebruikers van coke, pillen en wiet die hele maffia ook in leven houden. Dat is eigenlijk nog de grootste grap. Iedereen veracht Taghi en consorten maar bij het eerste het beste festival worden eerst pillen gekocht. Raar!
 • petra damme

  3 maanden geleden
  Erg weinig de straf
 • Jos Crijns

  3 maanden geleden
  Deze eis begrijp ik absoluut niet. Wanneer iemand zonder rijbewijs en met de nodige drank op iemand dood rijdt is de eis een taakstraf en een rijverbod voor een aantal maanden. Dat laatste slaat al helemaal nergens op als de dader toch geen rijbewijs heeft, volgens mij mag hij dan toch niet rijden.
 • leon Hendriks

  3 maanden geleden
  Sterk punt heer janssen.
 • P Janssen

  3 maanden geleden
  Ik zou de risico's en schade voor de samenleving wel willen weten. Dezelfde wetgever staat toe dat coffeeshops mogen bestaan om aan een vraag te voldoen. Als deze man al die jaren solo heeft gekweekt, wie is er dan slachtoffer geweest? Een belastingaanslag zou voldoende moeten zijn.