Volledig scherm
Smoking Alaska. © Redactie indebuurt

Duivense rockband Smoking Alaska wint Amphion Open

DUIVEN - De Duivense rockband Smoking Alaska is afgelopen weekend de winnaar geworden van de Amphion Open in Doetinchem. De rockers wonnen de prijs van de vakjury en werden geprezen door de juryvoorzitter.

,,Waanzinnig! Jullie verdienen het om op zo'n podium te staan’’, zei de juryvoorzitter na afloop. Vol trots namen de rockers de prijs vervolgens in ontvangst. 

Andere prijzen

Ook de Achterhoekse folkband Lads 'n Lassies viel in de prijzen. Deze band won de publieksprijs en bracht speciaal voor de finale van de talentenwedstrijd een eigen pub mee naar schouwburg Amphion. Na de winst van de publieksprijs laat Lads 'n Lassies het feestgedruis nog niet achter zich. Op zondag 16 september en op zondag 14 oktober staat de band op het podium van Paddy's in Doetinchem. Op 2 november volgt het eerste theaterconcert bij Boogie Woogie in Winterswijk.

De persprijs ging naar Mila.

Indebuurt Doetinchem berichtte eerder al over de winnaars van de Amphion Open. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers