Fruitteler Bert van Schip (rechts) en Wilfred van Maanen in de appelgaard. Het duo maakt heerlijke appelcider. Foto: Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Fruitteler Bert van Schip (rechts) en Wilfred van Maanen in de appelgaard. Het duo maakt heerlijke appelcider. Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Een ratjetoe aan appels uit Liemerse boomgaard zorgt voor heerlijke appelcider

AERDT / DUIVEN - Een eigen wijn kent de Liemers nog niet. In de regio wordt sinds 2018 echter wel een lokale appelcider geproduceerd. Wilfred van Maanen van Wima Fresh Food en fruitteler Bert van Schip brachten de eerste Liemerse cider in een oplage van 1500 flessen op de markt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers