Een rondje Loods 5 leidt al snel tot volle kar

DUIVEN - Voor het eerst gingen zaterdag de deuren van woonwinkel Loods 5 in Duiven open. Vele honderden bezoekers sloegen direct hun slag.

Volledig scherm
Drukte in mega-woonwinkel Loods 5. Foto's: Theo Kock © Theo Kock persfotografie

Voor Nina Wanders (26) hadden ze het bijna niet beter kunnen plannen. De Didamse staat op het punt om haar huis nieuw in te richten en is daarom met haar schoonmoeder naar Loods 5 gekomen. ,,Ik vind dit een aanwinst voor de regio”, vertelt ze. ,,Hier heb je net de designmerken die ze verder nergens hebben.”

Wanders is zeker niet de enige die enthousiast reageert op de komst van de nieuwe woonwinkel in Duiven. Voordat de deuren zaterdag opengingen, stonden al meer dan honderd klanten te wachten. ,,We zijn net iets voor tien uur geopend om de mensen niet te lang in de kou te laten staan”, vertelt woordvoerder Pieter van Rossum van Loods 5.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers