Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Duiven. © Roland Heitink

File op A12 na botsing met drie auto's bij Duiven

DUIVEN - Een ongeluk met drie personenauto's heeft een file veroorzaakt op de A12, Duitse grens richting Duiven. Een persoon raakte bij de aanrijding gewond.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Duiven. De linker rijstrook is afgesloten. Er staat een file tussen knooppunt Oud Dijk en Duiven.

Wat het ongeluk precies veroorzaakt heeft, is onduidelijk. Door de drukte op de weg werd er zaterdagochtend al langzaam gereden op de A12. Mogelijk merkte een van de bestuurders dat te laat op.

Twee auto's zijn door een bergingsbedrijf weg gesleept.

Volledig scherm
Bij de botsing waren drie personenauto's betrokken. © Ron Vlijm / RonV Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt Didam: te hoog relaisgebouw pal voor bungalows moet weg

    Buurt Didam: te hoog relaisge­bouw pal voor bungalows moet weg

    DIDAM - Mensen in de buurt zeggen dat ze nooit hebben kunnen zien aankomen dat er pal tegenover hun bungalows een gebouw van 3,5 meter hoog, 12 meter breed en 4,70 meter diep zou komen te staan. Toen de bewoners aan de Pittelderstraat in Didam eenmaal doorhadden wàt Strukton met de vergunning van de gemeente naast het spoor ging bouwen, maakten ze direct bezwaar. Te laat? Het gebouw staat er. ,,Maar het moet weg. Het gaat weg”, zeggen de bezwaarmakers resoluut.

Liemers